Отворен в началото на годината, ресторант Inclusive DeGusta или просто ДеГуста, вече се

...
Отворен в началото на годината, ресторант Inclusive DeGusta или просто ДеГуста, вече се
Коментари Харесай

Inclusive DeGusta – по-различният ресторант във Варна! Храна с превъзходен вкус на ниски цени

 Отворен при започване на годината, ресторант Inclusive DeGusta или просто  " ДеГуста ", към този момент се е трансформирал в друг и специфичен за варненци гостите на града.

Наскоро и аз с моята половинка посетихме това заведение, което, без подозрение, бихмe определили за кулинарно прелъщение на Варна.



Тук можеш да обядваш и да вечеряш чудесно приготвена, разнообразна и екологично чиста храна на комфортно място за всички ценители на българската кухня - в центъра на морската столица.

Още при влизането си останахме удивен от цветовете и уютната конюнктура, съчетана с усет и грациозен жанр.

Богата блок маса прикова погледите ни и тъкмо както в положителните хотели, можехме волно да гравитираме измежду многообразие от ястия, подредени открай докрай.

От супите до десертите, тази градина на изобилието разсъни всичките ни сетива.



Масите са подредени по този начин, че да не лишават доста място от пространството. Срещу входа са ситуирани касата и барът, а до тях е шведската маса.
Каква беше, обаче изненадата ни, когато научихме, че единствено против нечувана цена от 7,99 лв., се храниш безкрайно – колкото и с каквото поискаш, шест дни в седмицата от 11 до 18 часа. А в интервала 18 – 22 часа, вечерята е 12,99 лв.. Отделно към обяда е включена безвъзмездна безалкохолна напитка, а към вечерята – бира или безалкохолно по желание.



Запомнете: единствено 7,99 и 12,99 лв. - за същински празник на храната, която ви е нужна, в композиция с удоволствието да я избирате и пробвате, да бъдете любопитни за още, да се връщате всякога, да ви притегля, въодушевява и цялостни с приятност.

Ресторант Inclusive DeGusta от ново потомство е подобаващ за всички, които имат къса обедна отмора, през която могат да се нахранят пълноценно, или желаят да споделят изисканата вечеря с околните хора.

Изборът е премного огромен и с високо качество, и незабавно си признахме: в действителност тази храна, която получихме, за тази ниска цена, е в действителност вкусна!

На нас ни хареса безусловно всичко, защото беше освен на равнище, само че си беше напряко отлично!

 

Персоналът, който е доста общителен, същински общителен, т.е. не просто подправени усмивки, а откровена топлина. И огромният избор на храна с великолепен усет.

Освен всичко друго, с потенциала си от над 80 места Inclusive DeGusta е уместно място, както за сантиментални вечери, по този начин и за фирмени и другарски събирания, и за всевъзможен тип меропрития.

Inclusive DeGusta е  - това е нашето и вашето място в разграфените ни дни и седмица, без да изгубим от споделените мигове с обичаните хора, другари и сътрудници!

-----

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. " Петко Каравелов " №4

Тел. за контакти:  089 524 2828

Имейл: [email protected]

Facebook страница: Inclusive DeGusta

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР